Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

CABINET STOMATOLOGIC

 
 

CAVDENT

CMI CAVDENT

DR. CAVALERIU LILIANA IONELA

BULEVARDUL DACIA, NR. 29, IASI

NR. TELEFON: 0740940785

orar: LUNI-VINERI 10.00-13.00, 16.00 - 20.00

Activitatea acestui cabinet stomatologic cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara.

Serviciile de diagnostic si tratament stomatologic sunt asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Cabinetul stomatologic beneficiaza de prezenta unor echipamente medicale stomatologice moderne, de inalta tehnologie si ultraperformante. Aceasta este completata de utilizarea, in cadrul tehnicilor de tratament dentar, a materialelor stomatologice de ultima generatie.

Pacientii care se adreseaza la acest cabinet stomatologic beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca fiecarui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic urmand a se alege impreuna varianta optima.

La fiecare caz se pune un accent deosebit pe importanta conservarii sanatatii orale prin evaluarile periodice ale rezultatelor terapeutice.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice cat si la pacientii adulti prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

In cadrul cabinetului stomatologic realizam contract CAS IASI si in mod special oferim tratamente gratuite copii.